Waarom wil mijn partner mij niet zijn vriendin noemen.

woman in black and red long sleeve shirt sitting on concrete stairs

Photo by Mak Flex Willekeurige foto De betrokken persoon is niet de persoon met de hulpvraag.

Elly, 34 jaar

Ik ben bijna 8 maanden met een man aan het daten en hij wil me niet zijn vriendin noemen.

Hij is 38 en 2 jaar geleden uit een scheiding gekomen en het was emotioneel en financieel erg slecht voor hem en hij wil niet onder druk worden gezet.

Ik zei hem dat ik gewoon als zijn vriendin wilde worden bestempeld en niet om een ​​huwelijk wilde vragen. Hij ging met veel meisjes uit en hij ging niet door deze emotionele kwestie heen totdat hij mij ontmoette.

Ik ging 7 jaar geleden door een scheiding en ben eindelijk klaar voor een echte relatie.

Wat moet ik doen? Hij vertelt me ​​dat ik belangrijk voor hem ben en hij behandelt me ​​goed .. Ik sta op het punt de relatie te beëindigen.

Beste Elly

Ik heb jou of je vriend niet ontmoet, dus ik kan niet zeker zeggen wat hij denkt met betrekking tot je relatie. Het is duidelijk dat je je op twee verschillende punten in de relatiecyclus bevindt. Zijn scheiding is nog vers. Voor mannen betekent het toevoegen van een label dat hij er helemaal klaar voor is en zich voor het leven kan inzetten. Als hij zich gedraagt ​​als je vriend, niemand anders ziet,  en loyaal en toegewijd aan je is en van jou een prioriteit maakt, zou ik het niet aan mijn hart laten komen dat hij je niet expliciet als je vriendin benoemt.  Mannen hebben er soms moeite mee om snel toe te geven dat ze iemand graag zien en in een nieuwe relatie stappen. Als hij zegt dat je belangrijk voor hem bent, geloof hem dan. Als je denkt dat jij gewoon een overgangsmens bent, laat hem dan weten dat je denkt dat jullie niet hetzelfde soort relatie willen en hoewel hij belangrijk voor je is, moet je verder gaan.

Laat het hem weten als hij van gedachten verandert en je nog steeds beschikbaar bent, zou je openstaan ​​voor een serieuzere relatie.

Gerard

Geplaatst in Communicatie, Dating, Partnerrelatie.